Varíme (nielen) pre deti: Nátierky a dipy

Uverejnil(a)
/ / Pridaj komentár / Kurzy a školenia
Miesto: Bratislava
Dátum konania: 07.11.2018 - 07.11.2018

“Čo (dieťaťu) na chlieb?” Hlavne v prípade zistenia potravinovej alergie alebo intolerancie. Na maslo a lučinu, časté hlavné zložky nátierok, môžu zabudnúť.

Na kurze sa naučíte pripravovať:

– fermentované veganske maslo a jeho zeleninové variácie
– falošnú vajíčkovú nátierku
– strukovinové nátierky
– orechové nátierky
– nátierky zo semienok
– dipy k zelenine

Všetko bez akýchkoľvek živočíšnych výrobkov. A ako bonus nátierky otestujeme na tom najrýchlejšom a najjednoduchšom kváskovom pečive, ktoré deti milujú – lebo ide jednoducho do rúčky.

Na kurze nám obľúbené detské nátierky príde predstaviť aj Svetlana Benčuriková, odborník na slovo vzatý. Svetlanka pracovala ako manager v bývalom Pomazánkove, teda presne vie, čo deťom na chlebíku najviac chutí.

Počet miest je striktne obmedzený, odporúčame sa preto prihlásiť čo najskôr.

Viac informácií tu: FB

0
 Ak sa vám tento článok páčil, dajte hlas autorovi! 

Pridaj komentár

*

Kalendár podujatí

november 2018
Po Ut St Št Pi So Ne
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
×
    www.martinus.sk